Föreläsning i Glöstorps kyrka

Av | september 20, 2019

”Underliga äro Herrens vägar”, ett talesätt som jag ofta hörde som barn. och det var väldigt underliga samband som gjorde att jag stod i Glöstorps kyrka i går kväll och pratade om Nonviolent Communication – ett av mina favoritämnen. Annika Svensson som är diakon och ansvarig för Tuvedialogen råkade få syn på min bok på Storytel, blev nyfiken, googlade och hamnade på min hemsida, och kontaktade mig sedan för att fråga om jag ville hålla en föreläsning. Verkligen en ära, nästa månad är det Patricia Tudor Sandahls som kommer.

Vi blev en lagom liten grupp för att kunna ha en dialog under tiden som jag berättade. En gammal arbetskamrat och vän dök upp, liksom en gammal klasskamrat som jag inte träffat sedan vi gick ur nionde klass. och det var ju ett tag sedan! En fantastisk kväll.

Ja, vilken dag som inleddes med intervju i Skrivradion och sedan gjorde jag i ordning montern på Radisson hotell där jag har varit i dag för NACS-konferens i egenskap av sexolog.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *