Bästa bokmässan hittills!

Av | september 30, 2019

Vilka fantastiska dagar! Lägenheten full av övernattande författare, fin monter hos bästa förläggaren Yvonne på Förlagshuset Siljans Måsar, många böcker sålda, många fantastiska möten och sist men inte minst lyckan att få framträda på Feelgoodscenen. Jag kände mig hemma där, min tredje bok, Det enda du behöver som kommer snart, är ännu mer feelgood än de första.

Jag mötte också  gamla arbetskamrater från lärartiden, helt apropå vid min monter. Så roligt och otippat!

I minglet mötte jag Word Audio Publishings trevliga förläggare och pratade om ytterligare en ljudbok, den avslutande i serien om Mia. Sedan får vi se vad som händer. Först ska jag ha en lång skrivpaus och fokusera på nya boken och passa på att andas lite emellanåt.

Författarlivet är härligt, men det finns annat arbete att utföra också. Ibland blir det på gränsen till för mycket, men då är det tur att jag älskar det jag gör och får så mycket fin feedback!

Nu är det tvätt och fix som gäller efter alla mina gäster! I morgon väntar en mässa av annat slag, i min roll som sexolog.

(Särskilt tack till Thomas Niemi för foto från feelgoodscenen.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *