Hejdundrande firande av Camilla Davidsson

Av | september 12, 2019

Vilken alldeles underbar belöning det blev att åka till Stockholm och träffa alla glada release-besökare! Camillas sjätte bok har kommit och firades med besked; I fikonträdets skugga, och den ser jag fram emot att läsa. En mastodonttårta hade förlaget Printz Publishing införskaffat för att fira 60 000 (!!) sålda ex av Camillas föregående bok; Liten tvåa med potential. Dessutom firar Camilla femtioårsdag bara några dagar efter releasen.

För första gången sedan skrivarkursen i Las Palmas  2013 där allt började en gång, återsamlades fem kursdeltagare. Vi som blivit utgivna författare brukar kalla oss för Las Palmas Girls; Camilla Davidsson, Carina Drätting, Monica Österdahl och jag själv. Kanske Louise Nicolin snart får till en bok också? I alla fall håller hon på att fundera på saken …

Extra roligt var det att träffa min kära ”blurbare” som skrev omdömen till mina första två böcker; Eva Swedenmark och Charlotta von Zweigbergk. Annika Estassy som skrivit på min nästa bok var tyvärr i Frankrike där hon numera bor.

Det är alltid lika kul att gå på party, men samtidigt nyttigt eftersom nya kontakter och planer skapas. Som t ex att jag ska göra en Härjedalsturné till sommaren med Sverigeförfattarnas Super-Carina Aynsley liksom att jag får ytterligare en nattgäst på Bokmässan. The more the merrier!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *