Härligt med recension

Av | augusti 10, 2019

Det känns helt fantastiskt att medan jag svettas över min tredje roman, får jag en superfin recension av min första, även den om Mias inre och yttre resa. ”Det är lätt att sätta sig in i hennes situation medan man läser, man förstår att hon behöver en förändring och man måste bara fortsätta läsa för att se hur det går.
Mitt betyg blir 💙💙💙💙 av 5. Ett extra plus för att det är korta kapitel. Nu ser jag fram emot att läsa del 2 om Mia.”

Häromdagen fick jag en ny förfrågan om recensionsexemplar på båda böckerna, som min snälla förläggare skickar iväg. Det ska bli så spännande att se hur min nästa bok blir mottagen. Pirrigt! men först ska den sista finputsningen till …

Recensionen hittar du här

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *