Jag älskar beröm!

Av | juli 25, 2019

I dag fick jag ett mejl från förlagshuset Siljans Måsar, där mina två tidigare böcker är utgivna.

”Nu har jag gått igenom hela din bok, och det är en helt annorlunda atmosfär, en mer omfamnande ton som berikar denna, din tredje bok, och ändå precis perfekt fängslande – och jag älskar det! Du avslutar varje kapitel så bra att man bara måste läsa vidare. Ditt språk är lättläst och man hänger med, utan problem … Du är magnifik!”

Vilken underbar tur jag har att ha fått en sån fin förläggare som Yvonne. Det piggar upp när jag sitter och våndas över ordformuleringar i manuset, mitt i värsta sommarvärmen!

En och annan promenad unnar jag mig, och hittade så vackra blommor på hemvägen i dag. Så nu ska jag med förnyad energi sätta mig framför datorn igen …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *