Skrivarvecka i Calahonda

Av | april 29, 2018

Jag sitter just på ett café i Calahonda, nära Malaga. I lägenheten en bit bort sitter mina författarvänner Camilla och Monica och skriver för fullt. Camilla på sin sjätte bok och Monica på sin tredje. Jag håller på att producera text till ett webbradioavsnitt om kommunikation, som ska komma i anslutning till den antologi som Ariton håller på med. Och som jag har blivit uttagen att skriva ett kapitel till!

Jag ligger lite efter med bara två färdiga böcker. Skämt åsido så är det otroligt hur produktiva vi har varit sedan vi möttes på en skrivarkurs 2013.

Vi ses på bokmässan varje år och på en och annan release. Kanske det blir en ny tradition med skrivretrat i Monicas fina trädgård. Hoppas, hoppas!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *