Hedrande medlemsskap och kvitto

Av | maj 28, 2019

I våras besökte jag Författarcentrums lilla men mysiga kansli vid Stigbergstorget. Jag hade packat min weekendväska med hjul på. Alla sex antologier där jag har medverkat och mina två romaner hade jag med för att visa, liksom de veckotidningar som jag har intervjuats i. Romanerna skulle lämnas kvar för bedömning av styrelsen, med under förhoppning att få bli medlem. Novellsamlingarna hade jag bara mina exemplar av så dem skulle jag ta hem igen..  Siri, som är ordförande, blev intresserad av fackantologin om kommunikation så den fick också bli kvar. Jag gick därifrån med en skön känsla i magen. I dag kom kvittot, att jag hade känt rätt, och bedömts som en värdig medlem. Det ska bli så spännande att få vara med i författarsammanhang framöver!

Du hittar min presentation på Författarcentrum Väst här.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *