Boken 2018 och Pekå Englund

Av | februari 23, 2018

Tisdagen den 20 februari anordnade Svenska Förläggareföreningen och Svensk Bokhandelsförening ett halvdagsseminarium på anrika Nalen i Stockholm.

Ett bra tillfälle att höra hur det fungerar i bokbranschen tänkte jag och anmälde mig. Intressant att höra paneldebatter och se siffror som bevis på att den digitala bokproduktionen verkar vara här för att stanna.

Hela seminariet finns på Boktuggs sida, här.

Dessutom hade jag turen att träffa på Pekå Englund, författare och journalist, som skickade sin första bok till mig efter att jag deltagit i en tävling som han anordnade. Priset var en plats på Författarkliniken som man skulle motivera varför man ville vinna.

Jag vann inte men min motivering berörde Pekå så att han gav mig sin bok ”Född på en söndag” i tröstpris. Han hade skrivit en fin dedikation, där han önskade lycka till med min Mia och mitt skrivande.

Nu fick jag chansen att återgälda vänligheten och ge bort min ”Allt det du måste”. Han tackade och log och sa att det var ju det han sa, att det skulle bli en bok. Dessutom fick jag gratulera till nya jobbet som publisher på tidningen Svensk Bokhandel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *