Bekräftelsebehovet verkar vara bottenlöst!

Av | mars 2, 2018

Eftersom jag haft ett väldigt flyt med bloggrecensioner av boken blir jag lite överraskad över hur nästan löjligt glad jag blir över den första ”riktiga” recensionen av ljudboken.

Visst finns det omdömen på Storytel men de känns inte alltid så seriösa. Flera av mina författarvänner med mycket större framgångar än jag kan drömma om säger att de aldrig läser omdömena där för att de blir bara ledsna. och jag måste erkänna att där finns en del riktiga bottennapp.

Flera lyssnare har hört av sig vilket såklart gläder mig mycket men det är något speciellt glansfullt över ordet recension … .

Det som gör mig extra lycklig över denna recension är att Bokviskerskan skriver:

”Något som gjorde mig riktigt överrumplad var hur pass väl huvudpersonens känslor tränger fram. Historien är så pass bra skriven, stark, tänkvärd och verklighetstrogen att jag själv BOKSTAVLIGT (!!!) fick ont i magen av huvudpersonens ångest. ” Hennes slutsats är att ”du absolut bör lyssna på den här.”

Länk till Instagram finns här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *