Workshop om gestaltning Bokskrivarfestivalen

Av | mars 29, 2021

Jag har gått flera kursdagar och workshops via Zoom. Nu var det min tur att tillsammans med eminenta Jeanette Niemi hålla en alldeles egen workshop. Temat var gestaltning, som är det som jag tycker är allra roligast med att skriva böcker. Att fundera ut hur jag ska kunna göra texten så levande som möjligt för läsaren. Det optimala är om läsaren glömmer bort var hen befinner sig och i stället går in i den fiktiva värld som jag har skapat, ser det jag såg framför mig när jag skrev och känner alla känslorna.

Jag är så tacksam över att ha fått medverka vid detta supertrevliga evenemang som Bokskrivarfestivalen varit, både i helgen och den förra. Hoppas på att få fler chanser, kanske nästa år!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *