Jag älskar Bokskrivarfestivalen!

Av | mars 20, 2021

Vilken fantastisk dag det har varit i dag. Det känns som att jag har träffat en himla massa människor och ändå har jag varit hemma hela dagen.

Allt började redan strax efter klockan nio på morgonen. Då sändes intervjun om vad som ger energi i skrivandet, med Birgitta Andersson-Backlund och mig, som jag berättat om tidigare och som spelades in för ett tag sedan. Så var jag med live i femton minuter och fick leda deltagarna på festivalen i en mindfulnessövning, som är bra när man behöver stanna upp och andas. Andrum heter övningen och det är ett så passande namn. Att ge sig själv ett kort andrum ibland kan göra stor skillnad i hur vi mår.

Men inte nog med det, så var det dags för författarfåtöljen, även den med mig, där jag pratade om min trilogi och hur jag sorterade ut vad som skulle passa till vilken bok. Jag kände mig lite som Hacke Hackspett på julafton, jag dök upp både här och där.

Men det är inte slut än, nästa lördag är det workshopsdags för mig. Och premiär, pirrigt måste jag säga. Då kommer Jeanette, den ena av festivalgeneralerna, och jag att berätta om och ge övningar till grunderna i gestaltning. Ett ämne jag nog skulle kunna prata om en hel dag, tur att vi i alla fall har två timmar på oss …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *