Vilken underbar recension!

Av | oktober 8, 2023

Den här fina recensionen kom på Instagram för ett tag sedan, när jag var mitt i slutredigeringen efter lektörsutlåtandet av Sensommarserenaders uppföljare.

Jag hann inte lägga ut om den då, eller skriva här. Men jag blev så glad och rörd när jag läste vad Carinasläsdagbok skrev:

”Sensommarserenader är en härlig Feelgood som utspelar sig i Göteborgs skärgård på Blomsterö. Vi får lära känna tre par på en ”må bra”-kurs. Kursen hålls av Stella och kursen är kanske inte helt planerad. Platsen för kursen är Pensionat Pensé, som drivs av Alicia de Santos med hjälp av hennes mor.

Det är tre par med olika bagage och olika samarbetsproblem och hemligheter som möter upp på Pensionat Pensé. Det gnisslar i relationerna och oväntade vänskaper uppstår. Sensommarserenader är en varm relationsroman om vänskap, motgångar, hemligheter och kärlek. Huvudkaraktärerna är väl beskrivna och alla underbara på sitt sätt. Boken är riktigt somrig och doftar kryddigt och blommigt. Boken är underhållande och lättläst och en riktig bladvändare.

Om du gillar feelgood med vänskap över generationsgränserna och förstås lite kärlek är detta boken för dig. Du kommer att få sommarkänslor, bli hungrig och lära känna fina människor.

Stort tack  @sylvialidennordlundforfattare för att jag fick förtroendet att läsa din underbara bok. Tack även till @lavaforlag för recex.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *