Vad är väl en bal på slottet …

Av | oktober 19, 2018

… om inte alldeles underbar?! Redan när jag letade efter förlag till min första roman förundrades jag över att Förlagshuset Siljans Måsar och jag hade samma födelsedag, den 18 oktober. Det fanns fler mystiska sammanträffanden som att förlagets sida plötsligt dök upp i mitt Facebookflöde, och att en kvinna kom fram när jag ställde ut mina noveller och frågade om jag funderat på nämnda förlag. När jag sedan pratade med förläggare Yvonne var saken klar. Vi klickade direkt. Första boken hade som alla förlagets böcker Stockholmsrelease på Vattumannens bokhandel. Med bok nummer två hade vi svårt att få till en tid och bestämde till slut den 18 oktober. När jag avslutat samtalet och skrev in datumet i kalendern insåg jag att det ju var min födelsedag. Och förlagets 10-årsdag. Ringer tillbaka till Yvonne som på stört bestämde sig för att fira stort. Så det blev en gnistrande kväll i vackra Ulriksdals slkottsträdgård. Ett riktigt minne för livet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *