Min alldeles egna bokklubb

Av | oktober 16, 2018

Förra året fick jag erbjudande från Annika, en gammal väninna, att vara med i den bokklubb som hon tänkte starta. Jag har många gånger tänkt att det vore kul att vara med i en. Särskilt roligt nu när jag skriver själv. Förra hösten var min Allt det du måste på läslistan och i går var det dags för bok nummer två, Om du bara vågar att diskuteras.

Det är en märklig känsla att höra människor prata om de karaktärer som jag har hittat på, särskilt när de låter som om personerna finns i verkligheten.

En av deltagarna undrade varför jag valt att ge Mia just en sådan mamma. Ja, varför? Jag fick tänka till och kom sen ihåg det ganska självklara. Att jag tänkte på hur vi formas av vår uppväxt och då måste Mia ha åtminstone en kritisk förälder som skapar anpassning och osäkerhet. För annars hade historien sett ut på ett helt annat sätt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *