Uppdaterad på sociala medier och i Mias värld

Av | maj 4, 2017

I väntan på redaktörens kommentarer på min blivande bok (!), försöker jag vara nyttig och uppdatera mina profiler i olika sociala medier. Och stöter såklart på patrull, med tanke på att Twitter använde jag senast 2013 och har glömt all inloggning. Men det är löst, kom i alla fall ihåg vilket mailkonto jag använt, tack vare aviseringar.

I Linkedin har jag lyckats få till två olika profiler. Hur det har gått till övergår mitt förstånd, som det normalt sett inte är något fel på. Men när det gäller krånglande teknik, där ingen support går att få prata med dvs ”prata på riktigt”, då är det inte förståndet som fattas utan tålamodet. Efter ett mindre psykbryt hittade jag en räddande ängel på liexpert som inte ens ska jobba med support men som gör det ändå! Så nu har jag en profil, med både gamla och nya kontakter. Hurra!

Enklare, men inte helt okomplicerat, har det varit att skapa en sida på Facebook, det media jag känner mig helt hemma med, nästan … Nu har alltså min huvudperson Mia fått en egen sida, där jag tänker skriva om  processen med den planerade trilogin om henne. Jag hoppas på mycket kontakt med följare, glada tillrop och förhoppningsvis positiva reaktioner från välvilliga bokläsare. Jag är inte helt säker på om namnet Mias värld är förvillande, men hoppas att det går lätt att utläsa att det är jag som ligger bakom sidan. Fick en kommentar om just detta från en följare, vilket gjorde mig aningens fundersam.

Här hittar du sidan: https://www.facebook.com/sylvialidennordlundforfattare/

Instagram har jag förstås också, en app i mobilen, härligt okomplicerat!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *