Galet påhitt att ringa Morgan

Av | april 25, 2017

Idag kände jag mig litet lagom galen och bestämde mig för att ringa upp Morgan Alling. Jag har fått flera gånger förslaget att kontakta honom eftersom Mias problematik med kollegorna på förskolan passar med temat på senaste Morgans Mission.
Drömmen hade ju varit ett litet förord i all enkelhet från denne göteborgare och företrädare för mobbade.
Vad är det värsta som kan hända, sa jag mig själv, när jag tvekade. Han kanske inte svarar, var det värsta jag kom på.
Ett djupt andetag drogs när svaret kom, kort och gott ”Morgan”. Han hade ont om tid, men lovade att lyssna i två minuter. Snacka om ”hisspitch”. Förvånande nog hann både han och jag säga massor, på de tre minuter samtalet varade. Som jag egentligen trodde, kommer så många förfrågningar att det inte är möjligt att skriva förord och liknande. Däremot fick jag gärna skicka boken, för han ville läsa. Glad tackade jag för att han tog sig tid och för hans trevliga bemötande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *