Tre välkända hälsopunkter

Av | juni 5, 2016

imageSamma dag som jag skulle åka på besök till Rindö vaknade jag klockan halv elva, efter 10 timmars sömn. Behagligt utvilad. Tänker på hur viktigt sömn är för hälsan och hur lätt det är, trots att jag är mycket medveten om detta, att slarva. Äter en långsam och nyttig frukost. Hälsoregel nummer två, en kost som passar för min kropp och som är så ren som möjligt. Nästa hälsoregel handlar om motion, varje dag, i lagom mängd. Om jag följer dessa tre regler och dessutom omger mig med positiva relationer känner jag mig i balans. En sak till, som jag skrev om tidigare; planera in lagom.

Två dagar med min fina Rindöväninna har utgjort en ren hälsovinst på alla punkter!

2 kommentarer om “Tre välkända hälsopunkter

    1. Sylvia Post author

      Ja, konstigt att det vi egentligen vet så väl ändå är svårt att få till…

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *