Tack för i år!

Av | december 31, 2017

Aldrig har väl ett år varit så innehållsrikt som detta. Det är på gränsen till omöjligt att tänka sig att när 2017 tog sin början letade jag för fullt efter en utgivare till Allt det du måste och får villigt erkänna att jag tvivlade emellanåt.

Några månader senare hade jag fem olika valmöjligheter till utgivning. Jag bestämde med hjärtat och skrev avtal med Förlagshuset Siljans Måsar i april. I slutet av juni fick jag för första gången hålla i min bok med Ann-Sofie Hammarströms fina omslag.

Sedan startade det som väl får kallas för en bokkarusell: Stockholmsrelease, Göteborgsrelease, recensioner från välrenommerade bloggare, olika intervjuer  i Bakom boken av Bra Böcker Books, Örgryte Härlandaposten liksom veckotidningen Allas samt till Göteborgs-Postens namnsida (Kommer i januari 2018) …

Lycklig skrev jag dessutom på ett ljudboksavtal och e-boksavtal när Word Audio Publishing International kontaktade mig i somras. Ser så fram emot när de släpps den 11 januari med nytt tjusigt omslag.

Årets stora tilldragelse Bokmässan var speciell med en alldeles egen nyfödd. Sveriges längsta bokbord liksom Allt för hälsan mässan var tilldragelser i Stockholm som jag medverkade på.

Jag har signerat i ett antal Akademibokhandlar, på Ica, på julmarknad samt som inbjuden föreläsare och mött så otroligt många intresserade köpare.

Vilket alldeles fantastiskt år det har varit! Det allra roligaste och samtidigt så mest meningsfulla har varit alla läsarreaktioner som kommit till mig via Instagram, Facebook, post, mail eller öga mot öga. Att få höra att Mias upplevelser är igenkända och har varit värdefulla för människor i liknande situationer eller engagerat och berört känns ofattbart stort.

Tack, tack för allt jag har fått vara med om. Undrar vad 2018 kommer att kunna tillföra för att toppa detta?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *