Social Media Club

Av | februari 17, 2017
 • Allt sedan jag var på Västförfattarnas möte i början av februari har jag verkligen tagit tag i min hittills förhållandevis försummade marknadsföring. Eller snarare aktivt sökt efter sociala nätverkssammanhang, med avsikt att skapa nya kontakter för ömsesidigt utbyte.

Västförfattarna var startskottet, där jag mötte Terese Mörtvik som tipsade om två intressanta grupper i Göteborg; Social Media Club och Creative Mornings.

Idag lyssnade jag på producenten Måns Per Fogelberg som berättade om Göteborgs Symfonikers storsatsning GSOPlay och om att komma igång med eller blir bättre på websändningar. Han pratade om Facebooks prioriteringar och hur videosnuttar hamnar förmånligt i flödet jämfört med exempelvis delningar. Egentligen är det orättvist att säga att jag försummat marknadsföring med tanke på hur många olika grupper jag är aktiv i på Facebook. Men att ses i verkliga livet ger en extra kick.

En god lunch ingick i det humana priset av 125 kr, liksom en stunds gruppdiskussion om vad vi tänkte om skillnaden i att presentera mode jämfört med statliga myndigheter. Intressant samtalsämne och bra tillfälle att lära känna nya människor. Tack till Sina Farhat för diskussionsfotot.

Jag är supernöjd och ser fram emot nästa tillfälle som jag kan vara med på.

För någon vecka sedan gick jag med i Qoola Qvinnors stora nätverk och har bokat utställarbord på deras vårmässa på Ullevi konferenscenter den 27 mars.

Vid det laget har jag tre olika novellantologier att visa upp och förhoppningsvis också information om stundande romanutgivning. Mitt manus är nu på ett nytt hemligt ställe och jag skickar ut en massa positiv energi till den trevliga kvinna som håller på och läser för fullt.

Creative Mornings kommer jag att bevaka. En aning tidigt på morgonen, men det får det vara värt.

Ariton förlag ska medverka på Lakritsfestivalen i Stockholm och dit har jag bokat biljett, och ska stå i montern. Rena ketchupeffekten!!

2 kommentarer om “Social Media Club

 1. Joanne

  Hej Sylvia! Det var trevligt att träffas på fredag! Hoppas vi ses igen på en annan evenemang! Kanske Creative Mornings!

  Svara
  1. Sylvia Post author

   Tack det samma, Joanne! Jag kommer att vara med så ofta jag kan, men tror det blir litet svårt under våren. Du har ju mitt kort så hör gärna av dig om du vill ses på en fika!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *