Rekreation och påfyllning

Av | mars 9, 2017

Att det inte blivit så många blogginlägg det senaste har en väldigt trevlig anledning.  Jag har varit hos min man i Las Palmas och lämnat datorn hemma.

Förr blev jag ledig när jag inte gick till mitt arbete. Nuförtiden blir jag ledig när jag lämnar datorn hemma. Självklart arbetar jag, men inte i den utsträckningen som innan jag började mitt författande. Att ge min nyvaknade passion tillräckligt med tid känns väldigt meningsfullt och jag är tacksam över att det fungerar så bra. men ibland behöver både hjärnan och nacken få vila sig, för ny skaparlust.

I Las Palmas var jag med om årets stora begivenhet karnevalen liksom utflykt och semmeldag, en fin blandning av svenska och kanariska traditioner. Spanskan flyter allt lättare tack vare spanskakurs en gång i veckan på studieförbundet.

Att  kommunicera har alltid varit en hjärtesak, och därmed är det ingen tillfällighet att det är vad jag livnär mig på, så att förstå och göra sig förstådd på spanska tillför en extra dimension till mina besök.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *