Snabba ryck – hög puls – ny energi

Av | mars 24, 2016

How_to_be_singleDetta får bli det snabbaste blogginlägget någonsin, för klockan börjar närma sig askungetiden. Strax före klockan nio efter en fullmatad dag började jag  varva ner och ställa in mig på en lugn kväll, innan påskfirandet skulle dra igång för fullt imorgon. Då ringer min dotter. Hjärtat gör ett extra slag när jag ser hennes namn på displayen. Såklart jag vet att det inte har hänt något, men sådär besynnerligt har hjärtat betett sig ända sedan hon fick sin första mobil i tioårsåldern. Mammahjärtan är konstiga på det viset, i alla fall mitt. Hon skulle på bio med några vänner och det var en som inte kunde komma, och ville jag se en romantisk komedi, och den börjar om tio minuter, så du får skynda dig! Ok, jag kommer – blir mitt oövertänkta svar och så var samtalet slut. Nu slår hjärtat av ren stress över att snabbt kalkylera med om jag överhuvudtaget ska hinna. Romantisk komedi lät kul, men hur tänkte jag som svarade ja? Trött, på det där ”synd om mig som har haft så himla mycket att göra”-sättet. Och jag som alltid lägger fram morgondagens kläder kvällen innan för att inte bli stressad. Som på film sliter jag upp garderoben och tar första bästa skjorta som jag trär över huvudet, springandes ut i hallen. På med skor och jacka, och iväg, och hinner precis. Litet strul med biljett, och mer strul efter filmen, vilket min dotter löser galant men tufft. Hur var filmen då? Jo, den var en ren energikick den också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *