Skönt att ha vänner när tvivlet sätter in!

Av | februari 9, 2017

Efter gårdagens mailbesked att förlaget som jag trodde skulle bli mitt, meddelat att jag inte passerat nålsögat sjönk tilltron till mitt skrivande till nytt lägsta rekord.

Dela eller inte dela? Jag valde att dela på Facebook, och dessutom berätta för dem jag av olika anledningar fick kontakt med under dagen.

Idag känns det som att jag rätat en del på nacken, accepterat läget och är beredd att fortsätta betrakta mig som författare. Tack vare jättefina kommentarer och uppmuntrande tillrop. Från släkt, vänner och andra författare som jag ser upp till.

Så vad är väl ett förlagskontrakt jämfört med allt som jag är välsignad med? Verkligen nyttigt att ta en titt på mig själv och hur stor vikt jag lägger på olika saker som egentligen blir banala jämfört med fin familj, stöttande släkt och vänner. Tacksamhet löser upp förtret och tyckasyndom-känslor. Så igen: tack!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *