Recension både från en Augustprisnominerad författare och från en bästsäljande

Av | november 30, 2017

Jag kände mig väldigt hedrad när Charlotta von Zweigbergk ville köpa min roman. Det kändes stort att hon som var nominerad till Augustpriset för bästa fackbok 2017 och som skrivit ett antal prisade böcker var intresserad av att läsa min.

Men det var inget emot hur hedrad och alldeles otroligt upprymd jag blev när Charlotta hörde av sig efter att ha läst boken. Jag tycker all positiv feedback är fantastiskt rolig att få en måste erkänna att när etablerade författare berömmer känns det extra fint!

Så här skriver hon: ”Jag är väldigt positiv, den är välskriven och fängslande, jag lider med Mia och vill absolut läsa mer. Det är ett relativt vanligt ämne, mamma med livskris, men du klarar det med bravur, bättre än de flesta. Du har insikt, du har ett psykologiskt kunnande och du KAN skriva. Det var några ställen där det kliade i mina redaktörsfingrar men mitt helhetsomdöme är mycket bra. Heja dig, med andra ord, skriv, skriv, skriv så jag får veta fortsättningen.”

För ett tag sedan fick jag en instagramrecension av storsäljande Camilla Davidsson. Hon har sedan vi träffades första gången på en skrivarkurs 2013 varit min förebild för författarskap och allt som ingår i rollen förutom skrivande. Camillas tre böcker om Emma har sålt i ofattbara 100 000 ex, och nu har den fjärde delen kommit ut. Så här skriv Camilla på instagram: ”Nu har jag sträckläst ”Allt det du måste”, av min författarvän Sylvia Lidén Nordlund. Trots att ämnet delvis är tungt, om mobbning, ångest och ett ojämlikt äktenskap, hanterar hon det jobbiga med en varsam och samtidigt flyhänt penna. Jag tyckte väldigt mycket om boken. Bravo Sylvia och grattis till en fin debut, nu väntar jag på fortsättningen!”

Ja och fortsättningen den jobbar jag på med så mycket jag hinner mellan ordinarie arbete och alla signeringar och annat trevligt runt boken och allt annat som hör livet till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *