Julmarknad och slutskrivspurt

Av | december 3, 2017

Denna helg har jag varit utställare på Jul i Kvarnbyn. Ett fantastiskt mysigt ställe med gammaldags charm och ett vackert litet vattenfall. Ljusslingor och lyktor och en väldig mängd fina hantverk, allt i från smycken till hemmagjord senap, som brukar finnas på julmarknader. Dessutom var vi två författare som stod på olika ställen. Charlotta Lagerberg-Thunes och jag.

Fick som vanligt träffa en massa intressanta människor som jag inte känner liksom en hel del bekanta som jag inte träffat på väldigt länge. Många böcker, både novellantologier och romaner, hittade nya ägare. Hoppas på att få en del feedback när de läst. Alltid intressant att höra synpunkter särskilt nu inför uppföljaren till Allt det du måste där första utkastet bara är några få kapitel bort. Det känns fantastiskt skönt att se slutet på många månaders arbete.

Jag har följt min skrivplan väldigt troget och tänker hinna gå igenom utkastet snabbt före jul för att sedan lämna till några testläsare. Efter alla helger har jag förhoppningsvis fått distans nog till historien för att börja redigera på allvar …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *