Påskrivet avtal till påsk

Av | april 20, 2017

Det blev ett påskrivet avtal för ”All det du måste” till min mapp som innehöll de fem avtalen för novellantologierna jag kommit med i. På skärtorsdagen dunsade det ner på golvmattan under min trånga brevlåda som brevbäraren får kämpa med varje gång.

Jag minns hur jag smått hysteriskt skuttade runt av lycka när jag kom med i Älskanoveller i juni 2016 och därmed gjorde författardebut. Men det går inte att bortse ifrån att en egen roman känns så otroligt mycket större, och ohyggligt mycket mer  pirrigt. Denna gång får jag stå för hela innehållet alldeles själv.

Som tur är har jag ett fantastiskt gott stöd i min förläggare Yvonne på Siljans Måsar. En kontakt som har känts rätt från första nervösa samtalet jag gjorde för att efterhöra om min roman alls kunde vara tänkbar för henne att ge ut.

Just nu pågår arbetet med omslaget för fullt. Duktiga Ann-Sofie Hammarström Östergren, Lilla blå tornet, håller på för fullt med omslaget. Jag försöker hålla tungan rätt i mun och berätta hur mitt drömomslag ser ut. Inte lätt att beskriva det som bara finns i fantasin.  Med Ann-Sofies olika förslag som underlag och hennes förmåga att lyssna in vad jag egentligen vill är jag övertygad om att slutresultatet blir lysande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *