Drömmen tar form

Av | april 22, 2017

Några dagars hektiskt mailande fram och tillbaka med mellanliggande nagelbitande är över.

Och Sverige vi har ett resultat!

Än så länge har bara mina närmaste och vännerna sett omslaget som Ann-Sofie Hammarström Östergren på http://www.lillablatornet.se har formgivit. Det är ännu månader kvar innan den färdiga boken levereras och fler får ta del av dess framsida och innehåll. Jag längtar tills dess, stolt över att få visa upp min roman.

Jag har fantiserat om hur mitt omslag skulle se ut, och med Ann-Sofies skicklighet och lyhördhet för vad jag önskade är resultatet över förväntan. Dessutom har redan många som känner mig väl sagt att  färgerna är så precis mina att det såklart måste vara min bok …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *