Oscars bokmässa i Linné

Av | februari 10, 2018

Här kommer en filmsnutt från en alldeles fantastiskt trevlig eftermiddag på Linnégatan, alldeles bredvid Hagabion, hos Frivilligcentralen Oscar som varje år anordnar en minibokmässa. Göteborgs skrivarsällskap fanns på plats, liksom en massa författare bland annat Catharina Stålgren jag var kurskamrat med på Skrivarakademin och som snart bli min förlagskamrat.

Jag träffade också Maria som jobbar halvtid hos Oscar. Vi läste konflikthantering ihop alldeles när 2000-talet var nytt. Det är också Maria som passade på att filma sista minuten av mitt scenframträdande där jag berättar om min författarresa. Skutordet handlar om att ha frihet att göra sina egna val och stå för dem. Bildkvaliten blir bättre om du klickar dig vidare till min författarsida.

Slutklämmen på mitt tiominuters scenframträdande på Oscars minibokmässa, en mycket trevlig eftermiddag med både nya och återupptäckta bekantskaper. Frihet att välja är en gåva!

Publicerat av Sylvia Lidén Nordlunds författarsida/Mias värld den 10 februari 2018

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *