Nyhetsbrev från Folkuniversitetet

Av | maj 9, 2017

Att självdisciplin ska vara så svårt! jag har planerat sedan flera timmar tillbaka att sätta mig framför datorn och gå igenom redaktörens kommentarer på mitt manus.

Vad gör jag i stället, tja …  Fråga mig i stället vad jag inte gör. Hittills har jag tvättat två maskiner, gått och handlat … nu skulle jag bara kolla mailen snabbt och sedan sätta igång. Då möts jag av mitt eget ansikte i det första mailet! Folkuniversitetet har skickat ut nyhetsbrev till den västra regionen. Och vem finns där, i ett deltagarporträtt från Skrivarakademin, och berättar om sitt skrivande?

http://www.folkuniversitetet.se/Skolor/skrivarakademin/Skrivarakademin-i-Goteborg/deltagare-berattar/sylvia-liden-nordlund/?id=188351

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *