Nominering till årets projektledarbok

Av | februari 12, 2019

I dag blev det äntligen officiellt att antologin där jag medverkar med ett kapitel är nominerad tillsammans med nio andra böcker till Årets Projektledarbok. Det känns otroligt roligt av flera skäl. Främst tänker jag på förläggaren på Ariton förlag, Petra Ariton, som lagt ner ett stort arbete på att plocka ut de bidrag som nu finns med i ”Mer än bara ord – På tal om framgångsrik kommunikation, och som kom med idén till boken. Sedan tänker jag att det vore väldigt roligt om boken vinner eftersom kommunikation är ett så superviktigt ämne. Att jag genom min text som handlar om Nonviolent Communication, ”Att undvika missförstånd och skapa samförstånd”, förhoppningsvis kan bidra till att sprida modellen och förhållningssättet är toppen. Till sist tänker jag helt egoistiskt att det är alltid bra att synas!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *