Ibland står jag framför kameran

Av | februari 13, 2019

Varje dag gläds jag över vilket oerhört stimulerande och varierande liv/jobb jag har. Att i mina handledningstillfällen och samtal få träffa människor som behöver en stunds guidning är givande på många sätt.

I min roll som sexolog träffar jag på andra sorters frågor men minst lika viktiga för en god hälsa. Denna dag har jag tillbringat framför kameran och underbara fotografen Leo Raa för Belladots räkning, och har spelat in informationsvideos för några av deras produkter. ”Greta” som jag håller i handen passar särskilt för kvinnor som lidit av smärtproblematik och som börjar hitta tillbaka till sitt sexliv. Filmerna kommer att läggas ut på Youtube så småningom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *