Några ljus trots alla inställda event

Av | mars 22, 2020

När allt mer eller mindre står på vänt eller är inställt känns det fint att veta att mina böcker finns ute hos en mängd läsare och lyssnare. Snart har min Allt det du måste fått 1000 betyg på Storytel! När Corona slog till på riktigt i Sverige la Bettan Bokprataren ut sina boktips på Instagram och till min glädje fanns just boken Allt det du måste med där. Systrarna Böcker har en utlottning på Instagram och har bett att få lotta ut boken. Inte dåligt att den får vara med lite varstans även om den gavs ut 2017.

Ja, vad kan en säga om den tid som är nu med Coronavirus och allt vad det innebär? Det gäller att inse vad som är viktigast här i livet, den egna hälsan och att ens nära och kära mår bra. Dessutom tänker jag på hur snabbt saker och ting kan förändras i livet och att det enda vi ibland har att ta till är acceptans inför det opåverkbara. Jag kan försöka att i mitt inre befinna mig på en fridfull plats även om den yttre verkligheten är oerhört turbulent för tillfället. Efterverkningarna kommer att märkas i vårt samhälle och andras långt efter att viruset är under kontroll. Det gäller att behålla sitt lugn och glädjas över det lilla, som att solen skiner i Göteborg och uteserveringarna har fått tillstånd att öppna tidigare …

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *