Janesh Vaidya – en favorit

Av | mars 14, 2020

Janesh gör återigen en Sverigeturné och denna gång har jag fått tag på en biljett. Jag älskar hans första bok, I det sista regnet, som han så generöst lät mig citera ur till min första bok Allt det du måste. I dag handlade det om Aurvedha och hur vi tar hand om vår hälsa. Trots Corona på framfart var vi nästan alla där av de 80 som köpt biljetter.

I slutet lottades presentkort ut på Janesh retreat i Indien, och jag vann två veckors vistelse till halva priset. Hoppas verkligen att jag har möjlighet att åka dit. Indien är ett land som jag har varit nyfiken på väldigt länge.

Ett av citaten i Janesh bok följer med mig i tanken alltid, och finns som inledning till min bok. I dessa tider känns den aktuellare än någonsin: ”Liksom frånvaron av ljus är mörker och frånvaron av ljud är tystnad, är sinnesfrånvaron den känslomässiga död som försätter sinnet i celibat från själva livet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *