Miniföreläsning hos Siljans Måsar Majorna

Av | februari 7, 2020

Det är så roligt att mitt förlag har en filial i Göteborg, i samma kvarter där min huvudperson Mia vistas. Sorgligt nog kommer den att stänga igen redan nu i vår, eftersom en av dem som skulle ta hand om verksamheten valt att sluta. Men jag ger inte upp hoppet om att det kommer att öppnas en så småningom igen. Så länge hoppas jag på att det blir en lokal i en annan västkuststad. Håller tummarna för det …

I kväll fick jag möjlighet att prata runt mitt favoritämne, kommunikation, och koppla ihop det med ett annan favorittema nämligen författande. Jag pratade om Feelgood-kommunikation och nämnde kort Nonviolent Communication som jag använder mig av i mitt arbete hela tiden och Kärlekens Språk som jag brukar introducera för par i samtal. Att mina böcker är FeelReal med dragning åt Feelgood gjorde att det passade bra att läsa några sidor som illustrerade det jag ville förmedla. Som vanligt på Siljans Måsar blev det nära och personligt samtal efteråt. Min kollega Johan Arnkil berättade om sin egen inre resa som resulterat i boken Striptease.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *