Hurra för min storebror 80 år

Av | februari 8, 2020

Det känns fantastiskt och samtidigt helt främmande att jag verkligen har en storebror som fyller 80 år i dag. När min mamma fyllde 80 för sexton år sedan, kändes det som om hon var gammal. Men känslan med kalle är en helt annan. kan det bero på att det är min bror, eller att han är en yngre generation än min mamma? Även om det bra skiljde sexton år emellan dem. Mamma är borta sedan ett antal år och jag hoppas innerligt att få behålla min bror i många, många år till.

Han är just nu på kryssning i Karibien med sin fru, och på fotot gör han sig klar för line-dance som är en av hans alla aktiviteter. Att promenera med sin hund Lady är ett annat nöje som håller kroppen i trim.

Jag hurrar för kalle via Facebook tills jag får göra det i verkligheten. Ja må du leva i hundrade år, älskade storebror!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *