Mina böcker lever än …

Av | maj 4, 2020

Återigen har ett evenemang som jag sett väldigt mycket fram emot blivit inställt, en skrivkurs i augusti med Mian Lodalen och Sara Lövestam. Den är flyttad till maj nästa år, men vem vet hur livet ser ut då …

Det mesta verkar ha gått i stå, även om det ännu händer en del runt mina böcker på Instagram. Vilken himla tur att det finns sociala medier, att jag har många fina vänner där och en hel del bokbloggare som är intresserade av mina böcker. Nya kommer till allt eftersom och en del av de gamla hör av sig igen som exempelvis brijreads som firar ett år på Instagram och som har långt över 5000 följare. Såklart vill jag vara med och fira det, genom utlottning av bokpaket. Så några bokpaket är på gång och några nya recensioner av ljudböckerna. Alltid något i denna märkliga värld.

Jag har kvar mitt erbjudande om specialpris på hela trilogin, 300 kr inkl frakt eller leverans inom Göteborg, och kommer att fortsätta med det ett bra tag till. mejla mig om du är intresserad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *