Kultursidan i Göteborgs-Posten

Av | september 7, 2017

Att som urgöteborgare få finnas med på Göteborgs -Postens kultursida, inte bara en gång utan två gånger, känns otroligt roligt. Recensenten Bella Stenberg fångar innehållet och reflekterar över om jag skrivit boken utifrån mina erfarenheter i mina olika yrkeskompetenser. Så klart att jag gräver där jag står! Hon spekulerar också i om jag skrivit den för att få fart på mitt företag. Där skjuter hon bredvid målet och har lyckats reta upp ett antal av mina trogna anhängare. Har inte blivit någon tillströmning av grupper eller klienter … Däremot är det många som träffat mig som samtalspartner som föreslagit att jag borde skriva en bok. Under ett antal år trodde jag att det skulle bli en fackbok runt relationer och mellanmänsklig kommunikation. Och sen vips en dag fick jag idén till en skönlitterär bok under en skrivarkurs.

Oavsett vilket är det finfin reklam att finnas med på kultursidan med foto på boken!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *