Feedback är fantastiskt

Av | september 10, 2017

Jag tror aldrig att jag kommer att vänja mig vid den grymma känsla det är att få positiv feedback på mitt skrivande eller i min andra yrkesutövning. Att få bekräftat att det jag vill bidra med påverkar en annan människa och kanske även ger en och annan tankeställare är en magisk gåva. När jag nu sitter och kämpar med del två i trilogin om Mia behöver jag ofta påminna mig själv varför jag faktiskt håller på. Vad är egentligen min drivkraft? Att det skulle vara kändisskap har aldrig varit tanken, i allt som publiceras. Runt 15 000 böcker varje år … Nej, drivkraften är densamma som när jag arbetade som lärare och senare även facklig förtroendeman, när jag har handledning och samtal eller föreläser. Att få bidra till en medmänniskas utveckling med något litet guldkorn på vägen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *