Invald som medlem i Sveriges Författarförbund

Av | oktober 27, 2023

I dag har jag firat hela dagen! Lagt ut inlägg på Facebook och Instagram och delat med mig av min upprymdhet.

För många kanske det verkar märkligt att bli så glad över att ha fått bli medlem i Sveriges Författarförbund. Men det är just att jag har ”fått bli medlem” som känns så stort.

Jag har ansökt flera gånger tidigare, utan framgång, men nu äntligen så har jag nått ett av målen som jag satte upp för mig själv i början på min författarbana, 2016. Då debuterade jag som författare i novellantologin Älska noveller – 30 nyanser av saknad. Året därpå kom min första bok och nu är min femte bok på gång. Och till sist har jag fått kvitto på att mitt författarskap är på riktigt!

Medlemskapet har en massa fördelar, inte minst juridisk hjälp om det skulle behövas. men också möjlighet till kurser, författarträffar, stipendier och mycket mer. Fast för mig är det först och främst den kvalitetsstämpel som jag har längtat så mycket efter!

Fint att vara i Las Palmas hos min man och kunna fira tillsammans med honom!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *