Traditionell utgivning en gång till!

Av | november 2, 2023

Jag är så glad över att även den fristående uppföljaren till Sensommarserenader har fått ett avtal om traditionell utgivning hos Lava förlag.

När jag hade skrivit klart manus till Sensommarserenader och började skicka till olika förlag så bestämde jag mig för en sak. Jag tänkte inte ha några kostnader för att få boken utgiven. Mina tidigare böcker är utgivna på världens bästa hybridförlag, Förlagshuset Siljans Måsar, men det kostar. Även om jag har fått tillbaka mina investerade medel så ville jag inte ligga ute med så mycket pengar igen, så jag bestämde mig.

Jag skickade  även in till Lavas stora manustävling 2022, och fick svar efter två veckor med erbjudande om utgivning där förlaget tog hand om allt. Ett erbjudande som jag såklart inte ville gå miste om, så jag tackade och tog emot.

Och nu har det hänt igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *