Hurra, hattrick i noveller 2016!

Av | november 13, 2016

sylvia-over-en-vinterfika-till-aritonJag kunde väl aldrig ens i min vildaste fantasi tro att jag skulle få tre noveller antagna i år. Den första kom i juni i Ordberoendes ”Älskanoveller” och den andra i ”Över en vinterfika” utkommer i december på Ariton förlag. Läs mer om den och min inbjudan till vinterfika under fliken Bokreleaser.

Den senaste som jag  nyss fått besked om, ”Under ytan”, utkommer i april i Aritons nya novellantologi ”Över en vårfika”. Temat denna gång är saker vi inte talar om. Jag är verkligen spänd på att få läsa allas noveller, som av vår hemliga Facebookgrupp att döma kommer att bli något alldeles särdeles speciella. Som vanligt är författarskaran en blandning av debutanter och riktiga veteraner såsom Dag Öhrlund.

Man kan tycka att jag kunde nöja mig någon gång, särskilt som jag slitit med att få mitt romanmanus klart de senaste månaderna. Men inte då. Igår blev jag färdig med ytterligare en novell, som ska korrekturläsas och skickas iväg snart. Skrivandet verkar ha ätit sig in i märgen på mig och kräver att få sin plats även om jag bestämt mig för att ta en välbehövlig paus.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *