I en succéförfattares fotspår

Av | november 18, 2016

camillaCamilla Davidsson, min författarmentor och vän, blev inbjuden till fyra Akademibokhandlare i Göteborg, under två dagar.

Som traditionen bjuder när hon är på författaruppdrag, bor hon hos mig. Åter en gång fick jag förmånen att följa i Camillas fotspår och träffa bokhandlare och bokintresserade under både kundkväll, lunchintervju och signering. Tre olika butiker med lika trevliga innehavare.  Att vi hann med både lunch och shopping var en extra bonus! Tyvärr missade jag en signering, måste jobba med mitt andra jobb också.

Jag är ytterst tacksam för allt jag lärt och lär mig om författarvärlden av Camilla, för att inte tala om hur trevligt det är att ses. Välsignade Ann Ljungberg som ordnade den skrivarkurs 2013 som vi lärde känna varandra på. Nu hoppas jag på ett lika förtjänstfullt öde för min förskollärare Mia som Emma caminovandraren fått …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *