Hjälp på vägen, igen

Av | maj 28, 2016

IMG_5669

Funderade länge inför vår remembering av Vigdis på vad jag skulle bidra med, men kunde inte komma på något som kändes rätt.

Tänkte till slut att det kommer att visa sig när det är dags. Och så sant detta var, precis som det är för mig varje gång. Jag ska verkligen komma ihåg att vila i den tanken, att det kommer att visa sig och lösa sig på bästa sätt, nästa gång jag är på väg att stressa upp mig och hamna i låst läge.

Jag var dagarna före vår träff på besök hos min nyaste väninna, som spelade sin bror Björn Rietz sång för mig, och visade skivfodral med texten;  ”Followed by an angel”. Nu visste jag vad jag skulle läsa.

Vi fick en fin stund i går kväll, med kontakt via teknikens underbara värld med dem som inte kunde närvara. Ninni, värdinna för 2016 års träff hade dukat vackert för vår saknade vän, som fick vara med via bilden i hennes hem Norge 2011. Tänker att hon även var med i luften omkring oss.

remembering”We´re walking with you,

we´re the sun behind your moon

We´re talking to you

the stillness sings our tune

Go with the Flow

Run wildly with the rains

Stand tall on yor toes

We´ll ease you from the pain

Your love is all we need

Your love is all you need” av Björn Rietz

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *