Hem igen till novemberdimma och regn

Av | november 1, 2020

Vilka härliga veckor jag haft! Efter nästan ett år kunde jag besöka Las Palmas där min man Stefan finns under kallare och mörkare årstider. Självklart finns det restriktioner där också, men på stranden får man sitta utan mask och bada i tjugofyra graders vatten! Sedan har jag den mest fantastiska utsikt från gymmet där jag varit en flitig besökare, rena hälsoresan. Själen har fått sitt med vackra ställen och vyn från vår balkong!

Jag längtar tillbaka men en del av mig är ändå glad över att kunna mysa med tända ljus och dova höstfärger i väntan på julens stora ljuskavalkader! Och att kunna träffa vänner och vara med på något litet författarevent. Så har jag ju min utvecklande kurs på distans i kreativt skrivande förstås …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *