Digital bokmässa kvinnohistorier

Av | oktober 18, 2020

Jag är så glad över att ha kontakt med lektör Helena Hansen som tillsammans med Annika Andebark startat kvinnohistorier.se. I går anordnade de en digital bokmässa, där jag kort fick möjlighet att presentera mig inför höstens kvällsfikor som de sänder digitalt via Zoom.

Helena träffade jag på bokmässan 2017 efter att hon hade lektörsläst de första kapitlen i vad som skulle bli min andra bok Om du bara vågar. Sedan dess har vi haft kontakt då och då via sociala medier eftersom Helena bor i Paris.

När de startat sina kvinnohistoriska fikor och sökte historier om just kvinnor kändes det naturligt att höra om min trilogi skulle vara av intresse, vilket Helena absolut tyckte. Så då blev jag intervjuad under en av fikorna och i slutet av november är det dags igen. Vilken tur att tekniken gör det möjligt att ses fast vi är i olika länder!

Idag tar jag paus från författarskap, bokläsande och skrivarkurs för nu ska jag fira födelsedag med min man och några vänner!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *