Hårmodell för en dag

Av | juni 18, 2022

Sedan min ordinarie hårfrisör gått i pension har jag känt mig lite vilsen. Vem ska nu ta hand om mitt hår? Men så fick jag idén att gå till Göteborgs frisörskola som ligger väldigt nära mitt hem.

En väldigt bra idé, visade det sig. Den 16 juni hade skolan examination, och då var jag hårmodell. Spännande att se alla fokuserade unga elever som på tid skulle hinna tvätta, klippa och skapa en tjusig frisyr. Gift som klippte mig gjorde ett fantastiskt jobb tycker jag.

Läraren i mig blev glad att se hur alla ansträngde sig för att göra sitt bästa. När tiden var ute fick eleverna ta paus, medan två utomstående bedömare kontrollerade deras arbete. Som ett masterchef för blivande frisörer! Och min frisyr blev så klart godkänd! Dessutom blev det ett nytt profilfoto för sociala medier …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *