Fika med bästa författarkollegan

Av | juni 28, 2022

En av de stora fördelarna med att skriva böcker är alla vänner jag fått på köpet. I dag tog jag tåget till Lerum och träffade Annika Klemming. Snart släpps hennes andra bok, den releasen ser jag fram emot. Men mest kul är det när vi fikar då och då och pratar om allt mellan himmel och jord. Ja, alltså, allt som har med skrivande att göra!

Jag träffade Annika i samband med bokmässan för ganska många år sedan. Det var på en middag med olika författare och aspirerande sådana. Sedan dess har vi setts på releaser, både egna och andras. Annika har även varit min deadline, när jag behöver en sådan för att få något skrivet alls …

Den här gången vi sågs fick jag en hel del tips om ljudboksförlag som kanske kunde vara intresserade av mitt feelgoodmanus. Allra helst önskar jag mig ett förlag som kan ge ut i alla medier. I april/maj skickade jag iväg till några sådana, förhoppningsfull och nöjd med berättelsen jag åstadkommit. Väntan verkar bli lång på besked. Det kan vara bra eller dåligt … Men den som väntar på något gott, försöker jag trösta mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *