Förenade över tid – min fjärde antagna novell

Av | mars 9, 2017

Hurra för min fjärde antagna novell! Den kommer att publiceras i Ordberoende förlags fjärde årgång av ”Älskanoveller”.

Temat är Frihet. Ett stort och mäktigt tema som jag funderade länge över, innan jag kom på vad min novell skulle handla om. Ett tag var jag nära att ge upp och försökte intala mig att tre utgivna var nog. Men novellen pockade hela tiden på min uppmärksamhet tills idén hade vuxit klart.  Den skulle beröra hur kvinnors frihet i Sverige utvecklats under några generationer. Nu när ämnet var klart kom istället problemet med att begränsa sig till det antal tecken som var tillåtet att använda.

Så min glädje är stor över att återigen ha lyckats bli antagen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *