Fin boktävling för att fira ett år

Av | januari 30, 2020

Bettan bokprataren är en av de många mycket trevliga bokbloggare som jag kommit i kontakt med och som recenserat hela min serie om Mia. Det känns fint att mina böcker är med i hennes utlottning för att fira! Bokbloggare gör ett stort jobb för att sprida läsglädje. Helt otroligt att de bara hinner, med jobb och allt annat som ska göras. En eloge till dem alla!

Så här skriver Bettan i inlägget: ”HÄNG MED och FIRA !
Tack alla följare❤️ för ett fantastiskt år
~~~~~~~~~~~~~~~~
# TÄVLING 16
Missa inte de här! 
Här kommer ytterligare en av mina absoluta favoriter. I sammarbete med Sylvia Lidén Nordlund lottar jag ut hennes trilogi om Mia.
Sylvias sätt att skriva böckerna gör att jag ibland får kalla kårar på min kropp, fast det inte är en thriller. Hennes sätt att beskriva Mias mentala resa efter tuffa tider, och hur hon tar mod till sig för att möta olika rädslor. Brilijant!
1 Allt det du måste
2 Om du bara vågar
3 Det enda du behöver
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Att stå upp för sig själv och ta sig rätten att reagera om en blir respektlöst behandlad eller tas för given, är nog det viktigaste budskapet i min berättelse, säger Sylvia Lidén Nordlund.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *