Av | januari 31, 2020

En alldeles fantastisk fredag har jag haft i dag! Den inleddes väldigt tidigt med en heldag, starten på instruktörsutbildning i Mindfulness. Jag älskar att gå på kurs, och var välförsedd med ny anteckningsbok och ny yogamatta. Det finns alltid en liten oro att kursen inte ska uppfylla mina (höga) förväntningar men det gjorde den med råge. Beatrice Blidner, kursledare hos Mindfulnesscenter, bjöd på lika delar glädje, fakta och välutförda övningar. Jag ser så mycket fram emot den dagliga träningen och de kursdagar som återstår fram till sommaren.

Sedan var det raskt dags för nästa aktivitet, författarkollegan Susanne Hydéns release av boken ”Det som ingen ser”. Vi har följts åt ända sedan vi var med i antologin ”Över en vårfika” och hade gemensam release i samma lokal som kvällens. Sedan den gången har vi funnits med båda två i ytterligare två antologier. Susannes bok är liksom mina böcker uppfångad av Word Audio Publishing och kommer så småningom som ljudbok. jag önskar henne ett stort lycka till. Bokens tema är självupplevt, ruskigt men nödvändigt att berättas om, psykiskt våld i nära relationer.

Efter dryck, tilltugg och bokinköp styrde jag kosan tvärs över gatan till min väninna Anna, som jag lärt känna i min finska dansklubb, och blev bjuden på middag och intressant samtal. Mycket nöjd kom jag hem strax efter klockan 22. Vilken heldag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *