Fem omväxlande veckor i Las Palmas

Av | november 25, 2021

Nyss hemkommen från ett soligt och varmt Las Palmas är kontrasten stor till novembermörker och kyla. Turligt nog ligger Göteborgstemperaturen på ändå behagliga 7 grader, men regnskurar är att vänta.

Jag åker till Gran Canaria med jämna mellanrum eftersom min man bor där under kallare tider. Den här gången gjorde vi en tripp med färja till tre grannöar, Teneriffa, El Hierro och La Gomera. Vi åkte med två vänner som firade sin 50-åriga bröllopsdag! Själva firade vi 25 år och tycker att redan så många år är otroligt … Frisk luft, bad och långa promenader är härligt avkopplande.

En del arbete har jag också hunnit med, inte minst att färdigställa mitt fjärde manus och skicka till lektör. Dessutom fungerar det nuförtiden för mig att ha mina handledningsgrupper på distans, liksom en del privatklienter. Min gamla vän från lärarhögskoletiden som jag har känt sedan 1975 (!) och hennes man var också på besök under en vecka. En fin blandning av arbete, umgänge och vila.

Nu ser jag fram emot att fler bokevent är på gång. I kväll medverkar jag återigen som besökande författare hos Sara på hennes underbara Afternoon Tea. I morgon är det julmässa hela dagen. Härligt att få möta läsare igen!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *